Print Engine Cooling Down

Discussion in 'Xerox iGen3 & iGen4 Digital Presses' started by bigaland, Apr 13, 2015.

  1. peels

    peels tree killer :)

    Joined:
    Dec 2010
    Messages:
    959
    Location:
    southeast iowa, usa
    after all my power troubles, this is back.

    brand new EU and all.

    its cursed I tell ya!
     
  2. peels

    peels tree killer :)

    Joined:
    Dec 2010
    Messages:
    959
    Location:
    southeast iowa, usa
    Tech has left, without solving it. Cardboard wind tunnel is up. LOL. Ill leave it that way. every time I have them in here, it becomes a circus.

    everything else fixed though.
     
  3. Milo Wilson

    Milo Wilson Senior Member

    Joined:
    Dec 2007
    Messages:
    361
    Location:
    Arkansas
    Do you feel airflow under the developers when the machine is in standby? Have you checked the actual temperature inside both sides of the main cavity? Could have flaky temp sensors in one or all 3 of sensor locations.
     
  4. peels

    peels tree killer :)

    Joined:
    Dec 2010
    Messages:
    959
    Location:
    southeast iowa, usa

    Hey Milo, how you doin? Went through your state again a couple months ago. I had Never experienced the "joy" of the southern half of it. I Wasn't missing much LOL

    I have air flow, but its warm air. I haven't checked the sensors this time around. They all read high in the monitor.

    I will check em next time i decide to give a damn. :)
     

  5. peels

    peels tree killer :)

    Joined:
    Dec 2010
    Messages:
    959
    Location:
    southeast iowa, usa
    update. if you can call it that.

    theres a temperature limit switch inside the EU that was off, and compressor was shutting down. compressor runs now, but it pumps warm air still lol

    edit: looks to be solved(said that before though)

    thermostat switches on back of developer stations tripped. (didnt know those were there)
     
    Last edited: Jun 1, 2017
Loading...

Share This Page