Bad side 2 toner adhesion

Discussion in 'Xerox iGen3, iGen4, & iGen5 Digital Presses' started by Kiran04, Sep 18, 2018.

  1. Kiran04

    Kiran04 Senior Member

    Joined:
    Aug 2014
    Messages:
    165
    Location:
    Santa Fe
    Leads to this. Any ideas why? Already found a snapped set of screws on the external roll nips and replaced them. Still piss poor adhesion.[​IMG]
     
  2. Milo Wilson

    Milo Wilson Senior Member

    Joined:
    Dec 2007
    Messages:
    459
    Location:
    Arkansas
    Did you do External heat roll nip adjustment after replacing the broken screws?
     
  3. Kiran04

    Kiran04 Senior Member

    Joined:
    Aug 2014
    Messages:
    165
    Location:
    Santa Fe
    Of course. Even did a web adjustment. Maybe I'll just pop in a new fuser roll and see how that does. I've also recently replaced the pressure roll, but I made sure to make that adjustment as well.
     
  4. peels

    peels tree killer :)

    Joined:
    Dec 2010
    Messages:
    1,110
    Location:
    southeast iowa, usa
    check the donor/metering rollers.
     
  5. Kiran04

    Kiran04 Senior Member

    Joined:
    Aug 2014
    Messages:
    165
    Location:
    Santa Fe
    Done external rollers. The metering roll doesn't even have an adjustment.
     

  6. Kiran04

    Kiran04 Senior Member

    Joined:
    Aug 2014
    Messages:
    165
    Location:
    Santa Fe
    No improvement on this front. Found a few more cracked parts, but the machine still doesn't adhere toner properly. It scratches off with ease and builds up on the rollers. Also a heat error when starting up, XPE-10-3111. No idea the cause.
     
Loading...