Ryobi 750 comunication issue

Discussion in 'Ryobi Printing Presses' started by motaz, Sep 6, 2017.

  1. motaz

    motaz Member

    Joined:
    Aug 2014
    Messages:
    27
    Location:
    sudan
    Hello everyone

    I believe that i have a communication issue with a Ryobi 750, the machine shows the following error codes:

    1- E-6 ( in the delivery unit).

    2- 666 ( in the feeder unit).

    3- E-100 ( in the touch panel).

    Your support is needed.
     
  2. Navin Patel

    Navin Patel New Member

    Joined:
    Aug 2017
    Messages:
    3
    Location:
    Ahmedabad
    Dear sir, Today I got same error 666 in my computer. Did you find any solution for this. I have Ryobi 750 Model 5 color with coater.
     

    Attached Files:

  3. Navin Patel

    Navin Patel New Member

    Joined:
    Aug 2017
    Messages:
    3
    Location:
    Ahmedabad
    I also attached screen shot of my monitor.
     
  4. Kelsey Holt

    Kelsey Holt Member

    Joined:
    Nov 2017
    Messages:
    14
    Location:
    Nashville TN
    It sounds like a board is going out. We have had to replace 2 in our 750
     
  5. ryobiTech

    ryobiTech Member

    Joined:
    Nov 2016
    Messages:
    40
    Location:
    the world
    Could be the low voltage PSU in control box at feeder end. Check inputs & outputs.
     
    Kelsey Holt likes this.
  6. Pere Boada

    Pere Boada New Member

    Joined:
    Feb 2018
    Messages:
    2
    Location:
    SPAIN
    Good morning Sirs,

    I need help. I have a Ryobi 750 and I want to use new print plates
    "Procesless!"
    My problem is that the automatic starter program (start up) of the
    press (start up, speed, pre-water fountain and Pre ink setting,
    without paper), for the plate processing in the machine before the
    paper entrance. The program time is very short, it is not enough in
    number of water and ink laps to process the plate)
    Does anyone know if I can rise the time of this program of automatic strat up?
    In the automatic problem, I can rise the quantity of water solution or
    ink, but always at the same time that the program lasts. I would like
    increase the time of the program, more laps with water and ink without
    paper, before start the production.

    Thank you for advance.

    Pere
     
  7. ryobiTech

    ryobiTech Member

    Joined:
    Nov 2016
    Messages:
    40
    Location:
    the world
    Yes these settings are adjustable in the service menu on your touch screen.
     

  8. Pere Boada

    Pere Boada New Member

    Joined:
    Feb 2018
    Messages:
    2
    Location:
    SPAIN
    Thank you for your answer.


    Could you tell me in which screen of the Service Menu I can peform this adjustment (Pre-setting fountain solution time no quantity and Pre-setting ink time no quantity?

    In the Service Menu I can find the fountain solution and ink preadjustments (pre-settings), but they only allow me to adjust the quantity of ink or fountain solution , not the duration of the preadjustment or the number of laps in which the preadjustment is on in order to perform a complete developing process with the Procesless plates.


    Best Regards

    Pere
     
Loading...

Share This Page