Pantone Spot Confusion

Discussion in 'Xerox iGen3, iGen4, & iGen5 Digital Presses' started by peels, Dec 6, 2018 at 2:59 PM.

  1. peels

    peels tree killer :)

    Joined:
    Dec 2010
    Messages:
    1,041
    Location:
    southeast iowa, usa
    Not much activity here these days..but ill throw this out there...

    We have original PDF's made for our big digital roll press. I do rework, samples, small packages.

    When I get these, and they have certain reds few blues... in particular 032U red. Igen makes a mess of it! Prints it as nearly full magenta, night and day difference.. With Trial and error, ive come up with making that 032U red o32 COATED, and Igen prints perfectly.

    why is this? do I have a setting wrong? Are their files wrong?

    anyone else see this?

    The fix is easy its just a bummer..
     
  2. Milo Wilson

    Milo Wilson Senior Member

    Joined:
    Dec 2007
    Messages:
    393
    Location:
    Arkansas
    Does the 032u in the igen4 pantone book like the one in the file?
     
  3. peels

    peels tree killer :)

    Joined:
    Dec 2010
    Messages:
    1,041
    Location:
    southeast iowa, usa
    its ONLY these files that are meant for Ci-press.

    they tell me they dont do anything different for them... but I beg to differ....

    ill print out a igen swatchbook later... ive lost interest today lol
     
  4. Milo Wilson

    Milo Wilson Senior Member

    Joined:
    Dec 2007
    Messages:
    393
    Location:
    Arkansas
    Peels,
    Did you ever have a resolution to the 08-3263/64 error you were having?
     

  5. peels

    peels tree killer :)

    Joined:
    Dec 2010
    Messages:
    1,041
    Location:
    southeast iowa, usa
    It was a board/power supply i think.... for registration. needed 5 volts or something, which it got during static testing... But was only getting 3 something upon startup. So just enough to pass calibrations etc...then would occasionally rob the motors/sensors of power.
     
Loading...

Share This Page