MAN-Roland 304 error

Discussion in 'Man Roland Printing Presses' started by testarossa, Jul 1, 2015.

  1. testarossa

    testarossa Member

    Joined:
    Aug 2008
    Messages:
    19
    Location:
    ljubljana
    Dear friends, in photo is error that we have every couple of days, sometimes also 2 or 3 times per day ......We check the motors and everything is ok....electrician check everything but there is no indication for some damage........i am afraid this will be neverending story....:D
     

    Attached Files:

  2. sergios68

    sergios68 Member

    Joined:
    Jan 2014
    Messages:
    32
    Location:
    Monterrey, Mexico
    Possible solution to fail

    Hallo my friend,

    Looks like some slave of the sps loop is not sending data , the problem could be a the board involved with the fiber optic communication, sometimes the sps station is disconnected suddenly and very fast reaction from the uwr computer to stop the press! , you must observe at each unit A350 when the problem comes if some of the dc source turn off the green led and the red turn on, then replace such DC source board to eliminate the fail. Hope this will help you.
     
  3. testarossa

    testarossa Member

    Joined:
    Aug 2008
    Messages:
    19
    Location:
    ljubljana
    Thank you very much...we will check this asap...
    M. :)
     

  4. Omarsabbagh

    Omarsabbagh New Member

    Joined:
    Dec 2016
    Messages:
    1
    Location:
    syria
    IMG-20161208-WA0072.jpg
    I'm facing a problem with my manroland 304 can you please help me!
     
Loading...