Main Console on QMDI Plus dead

Discussion in 'DI Presses' started by erictheprint, Jun 11, 2014.

  1. erictheprint

    erictheprint Member

    Joined:
    Dec 2009
    Messages:
    26
    Location:
    Eccleston Lancashire
    Hi

    When switch machine on the extraction fans not coming on no lights come on at the
    console cant inch or run the machine Computer comes on and mouse works but the rest is dead

    Any Help gratefully received

    thanks

    eric hyde
     
  2. mrheidelberg

    mrheidelberg Senior Member

    Joined:
    Jan 2008
    Messages:
    649
    Location:
    United Kingdom
    power supply ?
     
  3. erictheprint

    erictheprint Member

    Joined:
    Dec 2009
    Messages:
    26
    Location:
    Eccleston Lancashire
    it was svk3 board faulty replaced and then ok

    cheers

    eric hyde
     
  4. Paul Cavanaugh

    Paul Cavanaugh Senior Member

    Joined:
    Dec 2009
    Messages:
    628
    Location:
    Kennesaw, GA
    Probably the X7 plug on the board.
     
  5. erictheprint

    erictheprint Member

    Joined:
    Dec 2009
    Messages:
    26
    Location:
    Eccleston Lancashire
    hi paul

    have hard wired the two red wires at back of x7. whenever weve had problems before with x7 it has caused the extraction pumps to switch on So not sure about this being the problem unless you can enlighten me a bit more cheers eric hyde
     

  6. Paul Cavanaugh

    Paul Cavanaugh Senior Member

    Joined:
    Dec 2009
    Messages:
    628
    Location:
    Kennesaw, GA
    Unfortunately I am not able to help much, if you had already hardwired the X7 it sounds as if something else must have failed. On the X7 plug pin #3 is what powers the display. X6 is responsible for the blower motors on pin #4. You obviously have multiple issues.
     
Loading...