Komori lithrone g40 feeder sensor trouble

Discussion in 'Komori Printing Presses' started by adelpro, Mar 10, 2019.

  1. adelpro

    adelpro New Member

    Joined:
    Mar 2019
    Messages:
    3
    Location:
    alger
    hello everyone here is for a few days I have a problem with the sensors through sheet and detector advance sheet nothing works mae does not stop if a sheet goes through or advances ome help please
    sorry for my bad anglish
     

    Attached Files:

  2. mcsongor

    mcsongor Member

    Joined:
    Oct 2014
    Messages:
    27
    Location:
    romania
    first make a visual check...photocells must be lit ,clean of dust
    then manually insert a sheeet of paper covering photocells and with a non coductive (plastic) screwdrive set sensitivity (from white potentiometer )individually, following the red-green leds indication
     
    adelpro likes this.
  3. adelpro

    adelpro New Member

    Joined:
    Mar 2019
    Messages:
    3
    Location:
    alger
    I have already cleaned well and made a calibration to the cell (IM) pressurized, but nothing is changed.

    Thank you for answering
     
  4. simon700

    simon700 Member

    Joined:
    Apr 2011
    Messages:
    12
    Location:
    NEPA, USA
    Does feeder continue to run, or does feeder stop and press takes in "tripped sheet"?
     
    adelpro likes this.

  5. adelpro

    adelpro New Member

    Joined:
    Mar 2019
    Messages:
    3
    Location:
    alger
    when I stop the feeder, the machine continues to press about 20 leaves of delay so the cell of (missing leaf) starts ringing . if you want I send you a video on WhatsApp here is my number: +213 771 696 734
     
Loading...