Intermittent Startup Issue Man Roland 304P,2001

Discussion in 'Man Roland Printing Presses' started by marg_lucas, Oct 11, 2021.

  1. marg_lucas

    marg_lucas Member

    Joined:
    Sep 2012
    Messages:
    20
    Location:
    Australia
    We have a intermittent startup issue with a Roland 304P,2001 . The problem has come up a few times (not at all regularly) and we would simply turn the press off and on again. It is only in the start up. Once the the machine starts it will operate correctly. The press has not printed for 6 months but we have been starting the press up regularly to turn it over and do maintenance. It has been the last few weeks the problem as come up and now it is happening all the time. If we leave the press for a few days and don’t switch it on it might start up correctly. It has been suggested that the main drive may need replacing or the ADAPTOR OF HARD DRIVES TO CF needs to be replaced. Has anyone come up with this issue before and is the replacement of the adaptor the solution? If the replacement adaptor has to be replaced has anyone got the part from a machine that has been scrapped for parts?


    Thanks

    Margaret Lucas

    mlucas@asnewprint.com.au

    whatsapp: 61408358143
     
  2. Daniel.Sanchez

    Daniel.Sanchez Member

    Joined:
    Apr 2020
    Messages:
    29
    Location:
    peru
    You can send video
     
  3. Daniel.Sanchez

    Daniel.Sanchez Member

    Joined:
    Apr 2020
    Messages:
    29
    Location:
    peru
  4. Sandeep kumar

    Sandeep kumar Member

    Joined:
    Jan 2018
    Messages:
    26
    Location:
    Gurgaon
    Mr Daniel,

    If you think it is hard drive problem ,we can support you
    Regards
    Sandeep kumar
    Whatsapp: 00919810902830
     

  5. marg_lucas

    marg_lucas Member

    Joined:
    Sep 2012
    Messages:
    20
    Location:
    Australia
    Thanks Sandeep. I will be in touch via whatsapp