Heidelberg GTOZ-S52-4 Stops

Discussion in 'Heidelberg Printing Presses' started by Danyrton, Jan 10, 2023.

  1. Danyrton

    Danyrton Member

    Joined:
    Apr 2020
    Messages:
    13
    Location:
    Lima, Perú
    Good afternoon,
    The machine stops when a sheet goes in currently or lately when it is printing
     
  2. junker1984

    junker1984 Senior Member

    Joined:
    Jan 2010
    Messages:
    926
    Location:
    US, Midwest
    Clarify machine model. Is it GTO52 or SM52. GTOZ is two color designation, yet you also post “S52-4” in description.
     
  3. Danyrton

    Danyrton Member

    Joined:
    Apr 2020
    Messages:
    13
    Location:
    Lima, Perú
    GTOV-S 52-4 colores
     
  4. mrheidelberg

    mrheidelberg Senior Member

    Joined:
    Jan 2008
    Messages:
    751
    Location:
    United Kingdom
    Does it have a stream feeder ? .....that is what the "S" normally signifies
     
  5. Mechanica Speedmaster

    Mechanica Speedmaster Member

    Joined:
    Mar 2022
    Messages:
    83
    Location:
    EU
    Yes according his info about his press type S= Stream feeder
     
  6. Mechanica Speedmaster

    Mechanica Speedmaster Member

    Joined:
    Mar 2022
    Messages:
    83
    Location:
    EU
    But Danyrton must give us more info about the stops: which sysmbols are on on MID after the stop (early sheet, late sheet, double sheet, etc...) Does your press have a CP Tronic? If so please check the errors in there and send some more pictures or describtion.
     
  7. mrheidelberg

    mrheidelberg Senior Member

    Joined:
    Jan 2008
    Messages:
    751
    Location:
    United Kingdom
    Stream feeder GTO's will have CPTronic
     
  8. Danyrton

    Danyrton Member

    Joined:
    Apr 2020
    Messages:
    13
    Location:
    Lima, Perú
    Indicates early sheet, but the sheet of paper never reaches the early sheet sensor. But the sheet enters crooked or late, the early sheet still comes out.
     

  9. mrheidelberg

    mrheidelberg Senior Member

    Joined:
    Jan 2008
    Messages:
    751
    Location:
    United Kingdom
    Faulty sensor possibly - have you checked for a possible crack obviously after a clean
     
Loading...