2 Color Offset Press 4+ Color Offset Press Direct Imaging Printing Press Digital Printing Press Color Copiers and Color Laser Printers Finishing Equipment Inkjet and Art Printers
2-Color Offset 4+ Color Offset Direct Imaging Digital Press Color Copiers Finishing Inkjet & Fine Art

Welcome to the Color Printing Forum


a forum for Offset Press and Digital Printing information


Please Login at the top right or Register. The Color Printing Forum is a forum to discuss offset press printing, direct imaging offset presses, digital production presses, short-run digital printing, fine art inkjet or giclee printing, and finishing equipment. Topics range from selection of new printers, printing press, and finishing equipment to adjustment, troubleshooting, optimization, and maintenance of existing printers and presses to media and finishing.


New members are encouraged to Please Register Now - it's free!
All printing equipment discussion, questions, tips and tricks are welcome. And we would like to thank experienced pressmen in advance for taking the time to share your printing experience with the Color Printing Forum community. Register »


+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    New Hope, ky
    Posts
    2

    Igen 5 Image Transmission Fault

    I have an Igen 5 with an XPE-06-1001 Image Transmission Fault. The press boots up and initializes fine but when I try to run Auto Color Management the above fault occurs. When printing any file I use, the page is printed in Magenta only. Waiting on the tech, but wondering if this is a common problem. Restarting or even doing a full initialization doesn't seem to affect the problem.

  2. #2
    Join Date
    May 2011
    Location
    Aarhus, Denmark
    Posts
    146

    restart the freeflow/creo/whatever rip you are running

  3.    Sponsored Links





  4. #3
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    New Hope, ky
    Posts
    2

    Done

    That was it! Ty!

Advertisement



 

Similar Threads

  1. iGen Fault Codes
    By aaronjguest in forum Xerox iGen3 & iGen4 Digital Presses
    Replies: 3
    Last Post: 11-21-2015, 04:55 AM
  2. iGen 3 RDS Motor Slide Fault
    By gavywill in forum Xerox iGen3 & iGen4 Digital Presses
    Replies: 6
    Last Post: 04-30-2015, 07:31 PM
  3. Fault Code: xpe-10-1430 on igen 150
    By bigaland in forum Xerox iGen3 & iGen4 Digital Presses
    Replies: 6
    Last Post: 01-06-2015, 10:11 AM
  4. Image Transmission Fault
    By LeeB in forum Xerox iGen3 & iGen4 Digital Presses
    Replies: 8
    Last Post: 12-16-2012, 05:47 AM
  5. Fault Code for igen 3 XPE-09-3144
    By Pkay in forum Xerox iGen3 & iGen4 Digital Presses
    Replies: 3
    Last Post: 01-19-2012, 11:16 PM